Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Ασφάλεια Επιχείρησης
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ EΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Επιχείρηση

Προστατέψτε την επιχείρησή σας
Κάλυψη κτιρίου

Η ανάγκη της απόλυτης ασφάλειας του κτιρίου και του περιεχομένου της επιχείρησής σας, από ένα πλήθος φυσικών και όχι μόνο κινδύνων, πρέπει να αποτελεί ένα από τα πρώτα μελήματα σας. Τα προγράμματα ασφάλισης επιχείρησης που σας προσφέρουμε, είναι σχεδιασμένα για να σας παρέχουν απόλυτη προστασία από κάθε κίνδυνο, τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενο.

Ομαδική Ασφάλιση

Η Ομαδική Ασφάλιση είναι απαραίτητη για κάθε επιχείρηση, καθώς εκτός από τα ειδικότερα κίνητρα που της παρέχει, προσφέρει και μια σειρά από παροχές προς το προσωπικό, δημιουργώντας κλίμα ευαρέσκειας. Οι προτάσεις ομαδικών ασφαλίσεων που σας προσφέρουμε, μπορούν να εξασφαλίσουν στην επιχείρησή σας λύσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην αύξηση της παραγωγικότητας του ανθρώπινου δυναμικού.

Οικονομική Απώλεια

Με τη συγκεκριμένη ασφάλιση, έχετε συμπληρωματική προστασία στην επιχείρησή σας σε περίπτωση που συμβεί υλική ζημιά στο κτίριο ή / και το περιεχόμενο. Οι συνήθεις καλύψεις αφορούν σε απώλεια εισοδήματος, απώλεια κερδών, απώλεια μισθωμάτων, καθώς επίσης και στα λειτουργικά έξοδα (τόκοι, μισθοί, αποζημιώσεις κ.α.), για όσο χρόνο η επιχείρησή σας ή το ακίνητο που υπέστη ζημιά, χρειαστεί μέχρι να ξαναλειτουργήσει.

Μεταφορές

Τα προγράμματα ασφάλισης μεταφορών, δίνουν τη δυνατότητα στην επιχείρησή σας, να δραστηριοποιείται πιο ενεργά, εφόσον έχετε εξασφαλίσει την ασφαλή διακίνηση των εμπορευμάτων σας. Με τα προγράμματα ασφάλειας μεταφορών που σας παρέχουμε, έχετε την προστασία που χρειάζεστε, επιτρέποντάς σας να αναλαμβάνετε με μεγαλύτερη σιγουριά εμπορικούς κινδύνους, επεκτείνοντας τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.

Αστική Ευθύνη

Με τα προγράμματα Αστικής Ευθύνης, καλύπτονται οι οικονομικές υποχρεώσεις σας έναντι άλλων προσώπων, σε περίπτωση κατά την οποία λόγω κάποιας πράξης ή/ και παράληψής σας, γίνατε άθελά σας υπαίτιοι στο να προκληθεί σωματική βλάβη (τραυματισμός ή θάνατος) άλλου προσώπου, ζημιά σε περιουσιακά στοιχεία τρίτου, ή άλλου είδους οικονομική ζημιά (Επαγγελματική Αστική Ευθύνη).

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα προστασίας της επιχείρησής σας, συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

  • 1
  • 2
Ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε για την υποβολή σας. Ένας εκπρόσωπός μας θα επικοινωνήσει μαζί σας σε εύλογο χρονικό διάστημα.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ
Είμαστε δίπλα σας, σαν να είστε ο μοναδικός ασφαλισμένος μας 
Εμπειρία

Από το 1977, δημιουργούμε προγράμματα προσανατολισμένα σε εσάς, τους πελάτες μας

Εμπιστοσύνη 

Περισσότεροι από 540.000 Ασφαλισμένοι, μας περιβάλλουν με την εμπιστοσύνη τους.

Ποιότητα Εξυπηρέτησης

Η σχέση που δημιουργούμε μαζί σας, βασίζεται στην ταχύτητα, στην προθυμία, στην ευγένεια και στο χαμόγελο.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE