Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Ασφάλεια Σπιτιού
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ

Σύστημα Ολοκληρωμένης Προστασίας Κατοικίας

Εξασφαλίστε ολοκληρωμένη κάλυψη για την κατοικία σας
Το σπίτι μας δεν το καταστρέφει ο σεισμός, η φωτιά και η πλημμύρα, αλλά η άγνοια, η αμέλεια και η αδιαφορία μας.

Η περιουσία σας, το σπίτι σας, αποτελεί προϊόν μόχθου ολόκληρης ζωής. Αποτελεί αγαθό υπέρτατης οικονομικής αλλά και συναισθηματικής σπουδαιότητας, αφού, το πιθανότερο, δεν μπορείτε να φανταστείτε τη ζωή σας χωρίς αυτήν. Όμως υπάρχουν πιθανοί κίνδυνοι που απειλούν αυτό το αγαθό με εξαφάνιση και με τραγικές συνέπειες εάν επέλθουν όπως ο σεισμός, η φωτιά και η πλημμύρα.

Περισσότερα
Λόγοι για τους οποίους δεν ασφαλίζετε το σπίτι σας

Δεν πιστεύετε ότι οι κίνδυνοι που το απειλούν θα συμβούν σε εσάς. Η απόδειξη: Αν γνωρίζατε ότι αύριο το πρωί θα γίνει σεισμός ή φωτιά και εκεί που έχετε χτίσει το σπίτι σας, θα έμεναν συντρίμμια, αποκαΐδια, υπήρχε περίπτωση να μην έχετε σπεύσει να ασφαλιστείτε; Ομολογήστε το. Καμία!

Το ότι πρέπει να πληρώνετε ασφάλιστρα, αλλά και η άγνοια για το πόσο λίγα είναι αυτά τα ασφάλιστρα. Αναλογιστείτε πόσα ξοδεύετε για άχρηστα πράγματα κάθε μήνα και τι σας προσφέρουν και συγκρίνετε τα με το ποσό που χρειάζεται να ξοδέψετε για την προστασία του σπιτιού σας.

Η ανάγκη προστασίας των κόπων μιας ολόκληρης ζωής, που με μια λέξη ονομάζεται περιουσία αποτελεί – πρέπει να αποτελεί – πρώτη προτεραιότητά σας
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ
Ενδιαφέρομαι να ασφαλίσω την κατοικία μου, μεγέθους
τ.μ.
η οποία είναι
και θέλω να ασφαλίσω
ή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
1
Λύστε όλες τις απορίες σας.
2
Βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.
3
Αποκτήστε το συμβόλαιό σας.
home-insur-res
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ
Tύπος Κατοικίας:
{{homeTypeSummary}}
T.M.:
{{homeSize}}
Eίδος Ασφάλισης:
{{insurItemsSummary}}
Προς Ασφάλιση Κεφάλαιο Κτιρίου:
{{InsuredValueBuilding}} €
Προς Ασφάλιση Κεφάλαιο Περιεχομένου:
{{InsuredValueHousehold}} €
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Το ασφάλιστρό σας διαμορφώνεται
Από {{estimationPrice}} /Μήνα
Πως υπολογίζεται η τιμή;
*Η ασφάλιση αφορά σε μόνιμη κατοικία (Διαμέρισμα, μονοκατοικία ή μεζονέτα) που δεν βρίσκεται σε υπόγειο, από μπετόν αρμέ ή πετρόκτιστο, με κατασκευή στέγης ταράτσα ή κεραμοσκεπή. Τυχόν εγκαταστάσεις ή/και αντικείμενα του υπαίθριου χώρου καλύπτονται για τους κινδύνους πυρκαγιάς, κεραυνού, ευρείας έκρηξης, πτώση αεροσκαφών και αντικειμένων από αυτά και εφόσον η αξία τους συμπεριλαμβάνεται στο προς ασφάλιση κεφάλαιο. Αν επιθυμείτε να ασφαλίσετε εξοχική ή δευτερεύουσα κατοικία ή να ασφαλίσετε διαφορετικό τύπο κατασκευής οικοδομής, καλέστε μας στο 210 8119670.  
Βασικά ερωτήματα για την κάλυψη της κατοικίας σας

Ποιοι παράγοντες διαμορφώνουν το τελικό κόστος της ασφάλισης κατοικίας;

Το τελικό κόστος της ασφάλισης εξαρτάται από βασικούς παράγοντες που συνυπολογίζονται από την ασφαλιστική η οποία θα εξετάσει τις πηγές πιθανών κινδύνων. Όπως είναι ευνόητο, η παλαιότητα του κτιρίου, το είδος της κατασκευής και της στέγης συγκαταλέγονται σε αυτούς. Διαφορές στην τελική εκτίμηση για το ύψος του ασφαλίστρου προκύπτουν από το αν το οίκημα είναι νόμιμο ή αυθαίρετο. Σημαντικό στοιχείο, επιπλέον, αποτελεί η τιμή της οικιστικής ζώνης, δηλαδή ποια είναι η τοποθεσία της κατοικίας που θα ασφαλίσουμε. Άλλα χαρακτηριστικά προσδίδουν, επίσης, στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο παράμετροι όπως το αν αποτελεί μόνιμη ή εξοχική κατοικία, αν χρησιμοποιείται για ιδιοκατοίκηση ή αν το ακίνητο ενοικιάζεται.

Αν δεν είστε ιδιοκτήτης, αλλά ενοικιαστής;

Μπορεί να μην είμαστε ιδιοκτήτες ενός σπιτιού, αλλά η εν λόγω ασφάλιση έρχεται να καλύψει και άλλες ανάγκες μας. Για την ακρίβεια, τα προσωπικά μας αντικείμενα και τα οικιακά αγαθά είναι πιο ευάλωτα από ό,τι το ίδιο το κτίριο. Μέσω της ασφάλισης του περιεχομένου κατοικίας μπορούμε να αντιμετωπίσουμε πιθανές μελλοντικές οικονομικές απώλειες από φθορές ή άλλες ζημιές στο περιεχόμενο του σπιτιού που κατοικούμε.

Πώς να υπολογίσετε το ύψος της ασφαλιστικής κάλυψης για τα περιεχόμενα της κατοικίας σας;

Για να εκτιμήσετε σωστά το ύψος της ασφαλιστικής κάλυψης των περιεχομένων της κατοικίας σας θα πρέπει:

  • Να καταγράψετε τα αντικείμενά σας.
  • Να υπολογίσετε το ποσό που θα στοίχιζε σήμερα να τα ξαναγοράσετε καινούργια.

Με τη βοήθεια του ασφαλιστή σας, στα έντυπα ασφάλισης που θα χρειαστεί να συμπληρώσετε θα πρέπει:

  • Να συμπληρώσετε τη συνολική αξία της ασφαλιστικής κάλυψης των περιεχομένων της κατοικίας σας.
  • Να συμπληρώσετε ξεχωριστά τα αντικείμενα μεγάλης αξίας.

Τι γίνεται με τα αντικείμενα μεγάλης αξίας, πολύτιμους λίθους, σπάνιες συλλογές κ.λ.π.;

Το τι αποτελεί πράγματι μεγάλης αξίας αντικείμενο, πολλές φορές, γίνεται διαφορετικά αντιληπτό από τα εμπλεκόμενα μέρη ενός συμβολαίου. Ο ασφαλιστής θέτει ένα μέγιστο ποσό αποζημίωσης για κάθε πολύτιμό σας αντικείμενο. Αν έχετε αντικείμενα μεγαλύτερης αξίας από το μέγιστο ποσό που αποζημιώνει η ασφαλιστική σας για ένα αντικείμενο, τότε η αποζημίωση που θα σας δοθεί θα περιοριστεί στο μέγιστο που πληρώνει η ασφαλιστική σας. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν ειδικά προγράμματα με επιπρόσθετες καλύψεις για μεγάλης αξίας αντικείμενα οι οποίες θα έχουν αναδιαμορφωμένο ασφάλιστρο.

Από ποιους κινδύνους μπορείτε να προφυλαχτείτε με μια ασφάλιση κατοικίας;

Προφανώς, υπάρχουν συμβόλαια με τις πιο συνηθισμένες ή άλλες σύνθετες καλύψεις. Η περιουσία μας παραμένει ευάλωτη κάθε στιγμή από εξωγενείς παράγοντες ή τον ίδιο μας τον εαυτό. Βασική μέριμνα πρέπει να υπάρχει για σεισμούς, πυρκαγιές και άλλα φυσικά φαινόμενα, ωστόσο πλήθος κινδύνων απειλούν την κατοικία μας: κακόβουλες επιθέσεις-κλοπή, διάρρηξη, τρομοκρατικές επιθέσεις ή δική μας αμέλεια από την οποία μπορεί να προκληθεί φωτιά ή διαρροή υδάτων. 

Τι να προσέχετε στους όρους και ποιες είναι οι υποχρεώσεις σας;

Είναι σημαντική η σωστή συμπλήρωση της πρότασης της ασφάλισης του σπιτιού μας και πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι καλύπτονται οι ανάγκες μας. Σίγουροι πρέπει να είμαστε και για την πραγματική αξία της ασφαλιστέας ύλης, για να αποφύγουμε το ενδεχόμενο υπασφάλισης, ώστε αν προκύψει οποιαδήποτε ζημιά, να λάβουμε και τη σωστή αποζημίωση. Από την άλλη πλευρά, πρέπει να ενημερώνουμε για κάθε αλλαγή στα στοιχεία και τις πληροφορίες που επηρεάζουν το ασφαλιστήριο, να εξοφλούμε εμπρόθεσμα τα ασφάλιστρα ή σε περίπτωση επέλευσης του ασφαλιστικού κινδύνου, να ενημερώνουμε άμεσα τον ασφαλιστή.

Ασφαλίζετε όπου θέλετε την ενυπόθηκη κατοικία σας;

Με τη σύναψη ενός στεγαστικού δανείου, είναι υποχρέωση του πελάτη προς την τράπεζα να ασφαλίσει το ακίνητο που είναι υποθηκευμένο βάσει των καλύψεων που ζητά η εκάστοτε τράπεζα. Αξίζει να επισημανθεί, ωστόσο, πως δεν είναι κανείς υποχρεωμένος να ασφαλιστεί μέσω της τράπεζας που χορήγησε το δάνειο. Έχει δικαίωμα να επιλέξει ελεύθερα ασφαλιστική εταιρεία ή ασφαλιστικό σύμβουλο, αρκεί το ασφαλιστήριο να πληροί τις καλύψεις που αναφέρονται στη δανειακή του σύμβαση.

Έγγραφα Πληροφοριών Προϊόντος (IPID)

Δείτε εδώ τα Έγγραφα Πληροφοριών Προϊόντος (IPID), τα οποία περιέχουν την περίληψη του ασφαλιστικού προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Στόχος ενός Εγγράφου Βασικών πληροφοριών, είναι να σας παρέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε αντίστοιχα προϊόντα προκειμένου να καταλήξετε στην πιο κατάλληλη για εσάς απόφαση.

 

Ο πραγματικός κίνδυνος για την καταστροφή του σπιτιού σας δεν είναι η φωτιά, ο σεισμός ή η πλημμύρα αλλά η άγνοια, η αμέλεια και η αναβλητικότητα.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE