Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΣ ΓΟΝΕΑΣ
Η προσφορά μας προς την κοινωνία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Υπευθυνότητας, προσφέρει εντελώς δωρεάν σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, ένα μοναδικό ασφαλιστικό αγαθό με την ονομασία Ασφαλιστικός Γονέας!

Δείτε πως λειτουργεί το πρόγραμμα, στο βίντεο που ακολουθεί:

Κερδίστε με τις καθημερινές σας αγορές!
Χρήσιμες πληροφορίες

Πόσο κοστίζει;

Τίποτα απολύτως! Προσφέρεται δωρεάν από την Ευρωπαϊκή Πίστη, χωρίς ασφάλιστρα, ως πράξη αλληλεγγύης προς την ελληνική κοινωνία στο πλαίσιο των δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Σε ποιον προσφέρεται;

Σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και για ηλικίες άνω των 18 και κάτω των 70 ετών.

Πώς ενημερώνεστε για τα ευρώ που έχετε συγκεντρώσει;

Κατεβάστε το app του Ασφαλιστικού Γονέα για να έχετε άμεση πρόσβαση στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και να ενημερώνεστε για τα ποσά που έχετε συγκεντρώσει για δωρεάν αγορές και επιστροφή ασφαλίστρων.

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν τον Ασφαλιστικό Γονέα;

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας εδώ ή
Απευθυνθείτε στον προσωπικό σας Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή ή 
Καλέστε μας στο 210 81 19 690
 

Τι είναι ο Ασφαλιστικός Γονέας;

Ο Ασφαλιστικός Γονέας, προσφέρεται αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη και είναι ένα πρόγραμμα χωρίς κόστος για εσάς, άμεσα συνδεδεμένο με την πιο συνηθισμένη σας πράξη, τις καθημερινές σας αγορές. Πρόκειται για ένα Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο χωρίς «ψιλά γράμματα» που καλύπτει την αδήριτη ανάγκη επιβίωσης της οικογένειάς σας, όταν δεν θα μπορείτε να είστε πλέον κοντά της από κάποιο ατύχημα και ταυτόχρονα σας παρέχει τη δυνατότητα μείωσης των ασφαλίστρων σας.

Τι προσφέρει;

 1. Δωρεάν αγορές μέχρι 1.500€ μηνιαίως για έναν ολόκληρο χρόνο στην οικογένειά σας, σε περίπτωση απώλειας ζωής από ατύχημα.
 2. Δωρεάν αγορές μέχρι 1.500€ μηνιαίως, σε περίπτωση νοσηλείας από ατύχημα και για ίσο χρόνο προς τον χρόνο νοσηλείας μέχρι και δώδεκα μήνες.
 3. Σε περίπτωση που έχετε ήδη ή αποκτήσετε οποιοδήποτε είδος ασφάλισης πχ. Αυτοκινήτου, Πυρός, Ζωής κλπ., στην ανανέωση του συμβολαίου σας, σας επιστρέφεται το ποσό που έχετε συγκεντρώσει από τις αγορές που έχετε πραγματοποιήσει με την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα. Η Ευρωπαϊκή Πίστη σας επιστρέφει τα ασφάλιστρα που καταβάλλετε μέχρι και το 100% πλην ενός ευρώ. Το ποσό της επιστροφής εξαρτάται από το ύψος των αγορών σας από τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις.
 

Πώς χρησιμοποιείται;

Σε κάθε σας συναλλαγή σε μεγάλες και επώνυμες επιχειρήσεις, αφού πληρώσετε με πιστωτική, χρεωστική κάρτα ή μετρητά, δίνετε την κάρτα του Ασφαλιστικού Γονέα για την ενημέρωση των δικαιωμάτων σας για δωρεάν αγορές και για επιστροφή ασφαλίστρων.

Πώς μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα ποσοστά επιστροφής;

Για να δείτε όλες τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και τα ποσοστά επιστροφής, πατήστε εδώ.

Καταχωρήστε τα μηνιαία έξοδά σας και δείτε ενδεικτικά τη μείωση που μπορείτε να έχετε στα ασφάλιστρα σας!
 • SUPER MARKET
  €/Μήνα
 • ΚΑΥΣΙΜΑ
  €/Μήνα
 • ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ
  €/Μήνα
 • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
  €/Μήνα
 • ΛΟΙΠΑ ΕΞΟΔΑ
  €/Μήνα
ΜΕΙΩΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΟΥ
{{output}}€
/Έτος
Κατεβάστε το App
Ασφαλιστικός Γονέας App
Κάντε τις καθημερινές σας αγορές και κερδίστε!
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE