Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Όραμα
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΜΑΣ

Γνωρίστε μας

Ασφαλιστική Εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη είναι μια από τις μεγαλύτερες Ασφαλιστικές Εταιρίες στην Ελλάδα, προσφέροντας ολοκληρωμένα προγράμματα και υπηρεσίες. Όλοι εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όταν οι ασφαλισμένοι μας αποφασίσουν να προστατέψουν τους ίδιους και τις οικογένειές τους, επιλέγοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, δεν κάνουν απλά μια αγορά. Κάνουν μια επένδυση εμπιστοσύνης. Με ένα δίκτυο που αριθμεί περισσότερους από 5.600 Ασφαλιστικούς Συμβούλους οι οποίοι εξυπηρετούν πάνω από 660.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια, είμαστε εδώ, ισχυροί, για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας όταν μας ζητείται και να κάνουμε πράξη όλα όσα υποσχόμαστε.

 
Περισσότερα
Συνοπτικά Οικονομικά Στοιχεία

Ποσά σε εκ. €

Συνολικά Έσοδα Ομίλου
Μικτά Εγγεγραμμένα Ασφάλιστρα & Συναφή Έσοδα
Τεχνικό Αποτέλεσμα
Κέρδη προ Φόρων
Ενεργητικό
Επενδυτικό Χαρτοφυλάκιο
Ασφαλιστικές Προβλέψεις
Τραπεζικός Δανεισμός
0
Ίδια Κεφάλαια

Κάθε ημέρα, κάθε στιγμή, από το 1977 έως και σήμερα. Αυτό είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη!
Το '' Όνειρό μας ''
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε ένα '' Όνειρο '', που υπηρετούμε με αφοσίωση και συνέπεια από το 1977:
  • Θέλουμε μια κοινωνία Εργαζομένων που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.
  • Θέλουμε μια κοινωνία Ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν: Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής.
  • Θέλουμε μια κοινωνία Επενδυτών στην οποία θα εξασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, που θα στηρίζουν «Το Όνειρο» κάθε φορά που θα χρειάζεται.
  • Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του Ονείρου με μια εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία, απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα, προσανατολισμένη στο μέλλον. 
Περισσότερα

Οφείλουμε να αλλάζουμε και να σας ακούμε, να προσαρμοζόμαστε, να υιοθετούμε νέες ιδέες, να εξελισσόμαστε!

Πιστοποιήσεις ISO 
ISO 27001:2013
Πιστοποίηση ISO 27001:2013 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), η οποία διασφαλίζει ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη διαχειρίζεται και προστατεύει τα πολύτιμα περιουσιακά στοιχεία της πληροφόρησης, τηρώντας την ισχύουσα Νομοθεσία και τους Κανονισμούς.
Μάθετε περισσότερα
ISO 9001:2015
Πιστοποίηση ISO 9001:2015 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) για την εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, την οποία η Ευρωπαϊκή Πίστη κατέχει από το 2002 για το σύνολο των υπηρεσιών της. 
Μάθετε περισσότερα
ISO 50001:2011
Πιστοποίηση ISO 50001:2011 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με την οποία διασφαλίζεται πως η Ευρωπαϊκή Πίστη χρησιμοποιεί Σύστημα Ενεργειακής Διαχείρισης, ενεργεί με τρόπο βιώσιμο εξοικονομώντας πόρους και συμβάλλει στην περιβαλλοντική και κλιματική προστασία.
Μάθετε περισσότερα
ISO 19600:2014
Διαβεβαίωση εφαρμογής Συστήματος Διαχείρισης Κανονιστικής Συμμόρφωσης, σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 19600:2014 από την TÜV HELLAS (TÜV NORD), με την οποία διασφαλίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη συμμορφώνεται πλήρως στις διαρκείς κανονιστικές μεταβολές που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία χρόνια στον ασφαλιστικό κλάδο.
Μάθετε περισσότερα
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE