Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Η Αποστολή μας
Αποστολή μας η προστασία του καθημερινού σας αγώνα

Θέλουμε ολόκληρη η ελληνική κοινωνία να ζει, να δημιουργεί και να αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται.

Ο αγώνας που κάνετε καθημερινά, είναι ένας διαρκής αγώνας για την προστασία του εισοδήματος σας, της οικογένειας σας, της περιουσίας σας και της ποιότητας της ζωής σας.

Γνωρίζετε όμως ότι αυτός ο αγώνας δεν είναι αιώνιος και ότι τα αγαθά για τα οποία αγωνίζεστε απειλούνται από κινδύνους άλλοι από τους οποίους είναι πιθανοί και αβέβαιοι όπως ο σεισμός, η φωτιά και η πλημμύρα και άλλοι βέβαιοι και αναπότρεπτοι όπως η τρίτη ηλικία, η απώλεια ζωής και ο φόρος κληρονομιάς.

Ωστόσο, στην πράξη, έχει αποδειχθεί ότι ο μεγαλύτερος κίνδυνος για όλα αυτά τα αγαθά είναι η αμέλεια, η αναβλητικότητα και η έλλειψη γνώσης για το πόσο εύκολα και με πόσο μικρό κόστος, μπορείτε να εξασφαλίσετε τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

Εμείς στην Ευρωπαϊκή Πίστη, μαζί με τις θυγατρικές μας εταιρίες και τις πολύτιμες στρατηγικές μας συμμαχίες, είμαστε εδώ για να εκπληρώσουμε την αποστολή μας και να σας εξασφαλίσουμε τα αγαθά για τα οποία αγωνίζεστε νυχθημερόν, καθώς και τη γαλήνη και την ηρεμία που χρειάζεστε!

Μέσα από ένα πανελλαδικό δίκτυο με περισσότερους από 5.600 Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές, είμαστε δίπλα σας 24 ώρες το 24ωρο για να ικανοποιήσουμε κάθε σας ανάγκη, με συστήματα ασφάλισης προσαρμοσμένα στις δικές σας μοναδικές ανάγκες!

Κάθε ημέρα, κάθε στιγμή, από το 1977 έως και σήμερα. Αυτό είναι αμοιβαία εμπιστοσύνη!
Το '' Όνειρό μας ''
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη έχουμε ένα '' Όνειρο '', που υπηρετούμε με αφοσίωση και συνέπεια από το 1977:
 • Θέλουμε μια κοινωνία Εργαζομένων που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες ασφάλειας, ανεμπόδιστων προοπτικών εξέλιξης, ιδανικού περιβάλλοντος και δίκαιης ανταμοιβής της προσφοράς τους.
 • Θέλουμε μια κοινωνία Ασφαλισμένων, ολόκληρη την κοινωνία, που θα ζει, θα δημιουργεί και θα αναπτύσσεται σε συνθήκες πλήρους εξασφάλισης των αγαθών για τα οποία αγωνίζεται νυχθημερόν: Εισόδημα, οικογένεια, περιουσία, ποιότητα ζωής.
 • Θέλουμε μια κοινωνία Επενδυτών στην οποία θα εξασφαλίζονται υψηλές αποδόσεις της επένδυσής τους με το χαμηλότερο δυνατό ρίσκο, που θα στηρίζουν «Το Όνειρο» κάθε φορά που θα χρειάζεται.
 • Θέλουμε να εξασφαλίσουμε την πραγματοποίηση του Ονείρου με μια εσωτερική οργάνωση και διοικητική κουλτούρα ενιαία, απολύτως απεξαρτημένη από πρόσωπα, προσανατολισμένη στο μέλλον.
 • Περισσότερα
  ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
  ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
  MONDIAL ASSISTANCE
  INTERPARTNER ASSISTANCE