Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
Θέλεις να γίνεις Συνεργάτης της Ευρωπαϊκής Πίστης;
Ανταγωνιστικά προϊόντα

Σε εμάς θα βρείτε προϊόντα που όμοιά τους δεν υπάρχουν στην ασφαλιστική αγορά και μπορούν να σας βοηθήσουν να καλύψετε και τις πιο εξατομικευμένες ανάγκες των υποψήφιων πελατών σας.

Τεχνολογική υποστήριξη & εργαλεία

Είμαστε πρωτοπόροι στον ψηφιακό μετασχηματισμό. Έτσι, οι ψηφιακές πλατφόρμες που αναπτύσσουμε, είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να μπορείτε να λειτουργήσετε με πλήρη αυτονομία στην εξυπηρέτηση των πελατών σας.

Ασφάλεια και σιγουριά

Έχουμε υψηλό δείκτη φερεγγυότητας, ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια και μηδενικό τραπεζικό δανεισμό. Είμαστε η μοναδική ασφαλιστική Εταιρία εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και το μεγαλύτερο ποσοστό της ιδιοκτησίας, ανήκει σε Συνεργάτες και σε εργαζόμενους.

Τι σου προσφέρουμε
 Ανταγωνιστικές αμοιβές

Ξεκάθαρο Κανονισμό Πωλήσεων που περιγράφει όλο το πλέγμα των ανταγωνιστικών αμοιβών σας. Αναγνωρίζουμε και τιμούμε το έργο του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και έχουμε πάρει σαφή θέση που περιγράφει τη στρατηγική μας ανάπτυξη μέσω του Δικτύου Πωλήσεών μας.

Ευκαιρίες ανέλιξης 

Το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή και γενικότερα ο κλάδος της Ιδιωτικής Ασφάλισης, προβλέπεται να έχει μεγάλους ρυθμούς ανάπτυξης. Σε εμάς θα βρείτε ανεμπόδιστες ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης και πλήρη διασφάλιση του χαρτοφυλακίου σας. 

Συνεχής εκπαίδευση

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην εκπαίδευση του Δικτύου Πωλήσεών μας, η οποία ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της Ασφαλιστικής Αγοράς και της Εποπτικής Αρχής. Επιπλέον,  παρέχουμε τη δυνατότητα πιστοποίησης μέσα από τυποποιημένες και αξιόπιστες διαδικασίες.

ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Γίνε μέλος της οικογένειάς μας
Το αίτημά σας έχει ληφθεί

Σας ευχαριστούμε!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE