Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Διοικητικό Συμβούλιο

Νικόλαος Χαλκιόπουλος

Πρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Χαλκιόπουλος διαθέτει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος σε Ασφαλιστικές εταιρίες. Εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη τον Οκτώβριο του 2002 και από το 2005 κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Χαρτοφυλακίου. Έχει σπουδάσει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Τμήμα Μαθηματικών, και είναι μέλος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδας.

Στέφανος Βερζοβίτης

Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Βερζοβίτης έχει πολυετή εμπειρία σε επιχειρήσεις όπως τα εκπαιδευτήρια Ζηρίδη, το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, την Johnson & Son και τα ελαστικά Michelin. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη εργάζεται από τον Οκτώβριο του 2000 και σήμερα κατέχει τη θέση του Γενικού Διευθυντή Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην ΑΣΟΕΕ.

 

 

Χρήστος Γεωργακόπουλος

Διευθύνων Σύμβουλος - Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Γεωργακόπουλος είναι ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α.. Έχει σπουδάσει Νομική και Οικονομικά στο Αριστοτέλειο και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο αντίστοιχα, ενώ διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο Marketing και στις Πωλήσεις. Επίσης είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των θυγατρικών εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ & Alter Ego A.E..

Έρικ Κρίστοφερ Σάρπ

Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Σαρπ έχει πολυετή εμπειρία τόσο σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με αντικείμενο το Γενικό Εμπόριο, τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες & τη Ναυτιλία. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2003 και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Διοικητικής Οργάνωσης Εταιρικών Καταστημάτων.

Keith Morris

Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Morris είναι πτυχιούχος Διοικητικής Επιστήμης με εξειδίκευση στα Οικονομικά και το Marketing από το Πανεπιστήμιο του Manchester. Έχει πολυετή εμπειρία σε εταιρίες όπως η HSBC, η Citibank και η IBM. Έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά σε Διευθυντικές Θέσεις στις εταιρίες Eagle Star Insurance, AIG Europe, Euler Trade Indemnity και RBS Insurance. Σε αρκετές εταιρίες κατείχε το ρόλο Μη-Εκτελεστικού Μέλους, συμπεριλαμβανομένης και της Standard Life Assurance. Σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου του Εποπτικού Συμβουλίου της Sava Re, ενός Ασφαλιστικού Ομίλου στην Σλοβενία.

Γεώργιος Διαμαντόπουλος

Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Διαμαντόπουλος είναι Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΕΣΥΠ (Ελληνικής Εταιρίας Συμμετοχών και Περιουσίας Α.Ε.) και αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Resoul Hellas AE. Επίσης, είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος της SponsorValue Hellas Α.Ε. Έχει πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας σε εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων. Το 1988 εργάστηκε στην Kraft Foods (πρώην Jacobs Suchard Pavlides) και από το 1997 ανέλαβε Area Director με την ευθύνη για τα Βαλκάνια. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη κατέχει επίσης τη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου, του Προέδρου της Επιτροπής Εταιρικής Διακυβέρνησης και Υποψηφιοτήτων και είναι Μέλος της Επιτροπής Κινδύνων.

Γεώργιος Κωνσταντινίδης

Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Κωνσταντινίδης έχει δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά, διοικώντας, ιδρύοντας και κατέχοντας βασικό μερίδιο μετοχών σε επιχειρήσεις όπως: η Centropell GMBH Φραγκφούρτης, η Novus Finance Α.Ε., η Astropell Α.Ε., η Kiapell GMBH και η CPL Α.Ε.. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη συμμετέχει από το 2000, ενώ από το 2007 κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της θυγατρικής εταιρίας Alter Ego AE.

Θεόδωρος Χρόνης

Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Χρόνης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε το 1992 ως Διευθυντής του κλάδου Νομικής Προστασίας. Σήμερα είναι Νομικός Σύμβουλος και Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου. Έχει σπουδές σε νομικές σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Βιέννης και του Freiburg Γερμανίας.

Πούλιος Χριστόφορος

Ανεξάρτητο, Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Ο κ. Πούλιος είναι πτυχιούχος του Οικονομικού Πανεπιστημίου (Πρώην ΑΣΟΕΕ) και έχει εργαστεί ως Οικονομικός Διευθυντής και Διευθυντής Λογιστηρίου Ασφαλιστικών Εργασιών από το έτος 1968 έως και το 2000.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE