Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Τα Στελέχη μας

Αγαθή Ανάγνου

Διευθύντρια Διαχείρισης Ασφαλίστρων

Η κα. Ανάγνου έχει πολυετή εμπειρία στον Ασφαλιστικό κλάδο και κυρίως στον Πιστωτικό Έλεγχο. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε το 1982 και από το 2000 κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Διαχείρισης Ασφαλίστρων.

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου

Διευθύντρια Μηχανογράφησης

Η κα. Αναγνωστοπούλου εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Πίστη από την έναρξη λειτουργίας της. Έχει εργαστεί στα περισσότερα τμήματα της εταιρίας αποκτώντας συνολική εικόνα τόσο για την εταιρία όσο και για τον Ασφαλιστικό κλάδο. Είναι Διευθύντρια Μηχανογράφησης από το 1995.

Χαράλαμπος Βαξεβάνης

Διευθυντής Λογιστηρίου

Ο κ. Βαξεβάνης είναι Λογιστής – Φοροτεχνικός Α’ τάξεως και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου. Από το 1989 διετέλεσε στέλεχος στις εταιρίες ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ και EUROGROUP. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε το 1999 ως Διευθυντής Λογιστηρίου, θέση την οποία διατηρεί ως και σήμερα.

Παναγιώτης Γεωργίου

Διευθυντής Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου

Ο κ. Γεωργίου έχει εργαστεί στο παρελθόν στις ελεγκτικές εταιρίες Arthur Andersen και Ernst & Young και μετέπειτα στην Cosmote. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη εργάζεται από το 2011 και σήμερα βρίσκεται στη θέση του Διευθυντή Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου.

Γιώργος Γκοτζαγεώργης

Διευθυντής Marketing και Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων

Ο κ. Γκοτζαγεώργης είναι Οικονομολόγος με διδακτορική διατριβή στη Χρηματοοικονομική Επιστήμη. Από το 1994 διατέλεσε στέλεχος εταιριών του χρηματοοικονομικού τομέα όπως η Emporiki Investment Bank και η NexusEurolink ΑΧΕΠΕΥ, ενώ παράλληλα έχει αναπτύξει ακαδημαϊκή καριέρα, διδάσκοντας στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και το Ανώτερο Τεχνολογικό Ίδρυμα Δυτ. Μακεδονίας. Στο δυναμικό του Ομίλου Ευρωπαϊκή Πίστη εντάχθηκε το 2003, ενώ από το 2014 κατέχει τη θέση του Διευθυντή Marketing και Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων.

Έρικ Κρίστοφερ Σάρπ

Διευθυντής Διοικητικής Οργάνωσης Εταιρικών Καταστημάτων 

Ο κ. Σαρπ έχει πολυετή εμπειρία τόσο σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό με αντικείμενο το Γενικό Εμπόριο, τις Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες & τη Ναυτιλία. Στην Ευρωπαϊκή Πίστη εργάζεται από το Σεπτέμβριο του 2003 και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Διοικητικής Οργάνωσης Εταιρικών Καταστημάτων.

Εύα Λαμπρινούδη

Διευθύντρια Γενικών Κλάδων

Η κα. Λαμπρινούδη είναι Διευθύντρια Γενικών Κλάδων και εργάζεται στην εταιρία 27 χρόνια. Έχει μεγάλη εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο, έχει εκπονήσει εγχειρίδια και έχει συμμετάσχει ως εισηγήτρια σε μια σειρά από ασφαλιστικά σεμινάρια. Επίσης είναι ταμίας στο Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης και είναι εκλεγμένο μέλος στο Επικουρικό Κεφάλαιο.

Χαρά Λαμπροπούλου

Διευθύντρια Ομαδικών Ασφαλίσεων

Η κ. Λαμπροπούλου έχει πολυετή εμπειρία στον Κλάδο Ασφαλειών Ζωής & Υγείας και ιδιαίτερα στις Ομαδικές Ασφαλίσεις. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών διευθυντικό στέλεχος σε Ασφαλιστικές εταιρίες. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε τον Μάιο του 2008 και κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Ομαδικών Ασφαλίσεων και Προσωπικών Ατυχημάτων.

Στέλιος Μαλάμος

Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου

Ο κ. Μαλάμος έχει γεννηθεί στην Σουηδία. Έχει εργαστεί ως Εξωτερικός Ελεγκτής στην Ernst & Young Στοκχόλμης και Αθήνας και ως Εσωτερικός Ελεγκτής στην Imperial Tobacco Hellas. Στην ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ ΑΕΓΑ εργάζεται από το 2009 όπου κατέχει τη θέση του Διευθυντή Εσωτερικού Ελέγχου. Κατέχει τη διεθνή ελεγκτική πιστοποίηση CISA.

Παναγιώτης Μαρκόπουλος

Διευθυντής Εκδόσεων Κλάδου Αυτοκινήτου

Ο κ. Μαρκόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο αφού έχει διατελέσει επί σειράς ετών Στέλεχος σε Ασφαλιστικές εταιρίες στον κλάδο Αυτοκινήτου. Έχει σπουδάσει Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε τον Μάιο του 2004. Σήμερα κατέχει την θέση του Διευθυντή εκδόσεων του κλάδου Αυτοκινήτου.

Ιωάννα Ντανάκα

Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού

Η κα. Ντανάκα είναι απόφοιτος Οικονομικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς και εντάχθηκε στο δυναμικό της Εταιρίας τον Ιούλιο του 1996. Εργάστηκε αρχικά στο Λογιστήριο της Εταιρίας, ενώ το 2010 ανέλαβε την οργάνωση του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού. Σήμερα κατέχει την θέση της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού.  Η κα. Ντανάκα έχει πολυετή εμπειρία σε θέματα διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού.

Δημήτρης Παπαδάκης 

Διευθυντής Αποζημιώσεων Αυτοκινήτου

Ο κ. Παπαδάκης εντάχθηκε στο δυναμικό της Εταιρίας τον Ιανουάριο του 2004 και σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθυντή Αποζημιώσεων Αυτοκινήτων. Έχει πολυετή εμπειρία στον Ασφαλιστικό χώρο, καθώς έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Αποζημιώσεων Αυτοκινήτων στην εταιρία ΜΠΑΡΡΥ Α.Ε., Διακανονιστής Δικαστικού στο Επικουρικό Κεφάλαιο και Προϊστάμενος Ζημιών Αυτοκινήτων στην ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ.

Γιούλη Πλατανίτη

Διευθύντρια Γραμματείας Διευθύνοντος Συμβούλου

Η κα Πλατανίτη είναι απόφοιτος του Εμπορικού Κολλεγίου "ST. GEORGE"  και εργάζεται στην Ευρωπαϊκή Πίστη από το 1991 ως Γραμματέας του Διευθύνοντος Συμβούλου ενώ  σήμερα κατέχει τη θέση της Διευθύντριας Γραμματείας Διοίκησης. Η κα Πλατανίτη έχει πολυετή εμπειρία στη διοικητική υποστήριξη και οργάνωση και παράλληλα ασκεί τον ρόλο της Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου.  

Ελένη Ταραπατσοπούλου

Διευθύντρια Κλάδου Ζωής & Αναλογισμού

Η κα. Ταραπατσοπούλου είναι μαθηματικός και μέλος της Ένωσης Αναλογιστών Ελλάδος. Από το 1989 διετέλεσε στέλεχος στις εταιρίες SCHWEIZ LIFE και GENERALI LIFE. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε το 2000 ως Διευθύντρια Αναλογιστικού Τμήματος και Ομαδικών Ασφαλίσεων. Σήμερα είναι Διευθύντρια του Κλάδου Ατομικών Ζωής και Αναλογισμού.

Θεόδωρος Χρόνης

Διευθυντής Νομικής Υπηρεσίας

Ο κ. Χρόνης είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω και έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο. Στο δυναμικό της εταιρίας εντάχθηκε το 1992 ως Διευθυντής του κλάδου Νομικής Προστασίας. Σήμερα είναι Νομικός Σύμβουλος και Διευθυντής Νομικών Υπηρεσιών του Ομίλου. Έχει σπουδές σε νομικές σχολές του Πανεπιστημίου Αθηνών, της Βιέννης και του Freiburg Γερμανίας.

 

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE