Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας
{{filter.value}}
14 Ιουνίου 2021
Κορυφαία διάκριση στα Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2021 για την πρωτοβουλία «Αποτροπή Απάτης & Πάταξη της Διαφθοράς
Η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε με την κορυφαία διάκριση στα “Bravo Sustainability Dialogues & Awards 2021”, στον πυλώνα “Bravo Governance”, για την πρωτοβουλία “Αποτροπή Απάτης & Πάταξη της Διαφθοράς”. 
24 Μαΐου 2021
#SkepsouAllios. Μία εκστρατεία προτροπής και ενημέρωσης για το καλό του πλανήτη 
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, άρρηκτα συνδεδεμένη με το κοινωνικό σύνολο μέσα στο οποίο δραστηριοποιείται, αποδεικνύει έμπρακτα τη συμβολή της στο γενικότερο καλό, μέσω της δημιουργίας εκστρατείας ενημέρωσης με την ονομασία #SkepsouAllios και με κεντρικό μήνυμα «Ένα καλύτερο αύριο ξεκινά από σήμερα», για τη μείωση των πλαστικών μιας χρήσης προς όφελος του πλανήτη.
13 Μαΐου 2021
Αύξηση των οικονομικών μεγεθών και των θέσεων εργασίας το Α’ Τρίμηνο του 2021
Υψηλή κερδοφορία προ φόρων στα € 3,5 εκ. ευρώ έναντι € 1,6 εκ. το αντίστοιχο τρίμηνο το 2020 παρουσίασε η Ευρωπαϊκή Πίστη για το Α΄ Τρίμηνο του 2021. 
10 Μαΐου 2021
Alter Ego Facilities Management – H πρώτη εταιρία στην Ελλάδα με διαπιστευμένο πιστοποιητικό ISO 41001:2018 Facility Management Systems
H Alter Ego Facilities Management, μέλος του ομίλου εταιριών Ευρωπαϊκή Πίστη, ανακοινώνει την πιστοποίησή της κατά το διεθνές πρότυπο ISO 41001:2018 Facility Management Systems. 
5 Μαΐου 2021
«My Portal» – Μία νέα ασφαλιστική εμπειρία
Η Ευρωπαϊκή Πίστη στο πλαίσιο του ψηφιακού της μετασχηματισμού, ολοκλήρωσε τη δημιουργία του νέου portal πελατών «My Portal», το οποίο προσφέρει στο χρήστη μια απλή και εξατομικευμένη εμπειρία διαχείρισης της δραστηριότητάς του με την Εταιρία.
28 Απριλίου 2021
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βραβεύσεων του Δικτύου Πωλήσεων για το 2020
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση βραβεύσεων των κορυφαίων παραγωγικά Συνεργατών της Εταιρίας για το 2020, η οποία διοργανώθηκε σε ειδικά διαμορφωμένη για την Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη, διαδικτυακή πλατφόρμα.
7 Απριλίου 2021
Οικονομικά αποτελέσματα 2020 – Δυναμική Ανάπτυξη και Ισχυρή Κερδοφορία 
Αύξηση 10,6% στα προ φόρων κέρδη. Αύξηση συνολικών Εσόδων κατά 5,1%, στα 236,8 εκ. ευρώ. Ενίσχυση του Δείκτη Φερεγγυότητας κατά 10,6 ποσοστιαίες μονάδες στο 174,6%.
2 Απριλίου 2021
Διαδικτυακή συναυλία αφιερωμένη στο Δίκτυο Πωλήσεων και στο Ανθρώπινο Δυναμικό της
Σε μία πρωτοποριακή ενέργεια, τουλάχιστον για τον Ασφαλιστικό Κλάδο, προχώρησε η Ευρωπαϊκή Πίστη, διοργανώνοντας μία ψηφιακή διαδραστική συναυλία αφιερωμένη στο Δίκτυο Πωλήσεών της και στο Προσωπικό Εσωτερικών Υπηρεσιών.
{{item.date}}
{{item.title}}
{{item.summary}}
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE