Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

Νέο τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο με την ονομασία ViSION

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. δημιούργησε πρόσφατα το ViSION, ένα τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο αφιερωμένο στην αξία της Ασφάλισης.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. δημιούργησε πρόσφατα το ViSION, ένα τριμηνιαίο ενημερωτικό έντυπο αφιερωμένο στην αξία της Ασφάλισης. 
 
Το ViSION, μέσα από τις σελίδες του, έχει ως στόχο να αναδείξει την ανάγκη του κοινού για ουσιαστική ενημέρωση πάνω σε θέματα της ασφάλισης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από στοιχεία, συνεντεύξεις, άρθρα και εμπειρίες υφιστάμενων πελατών της Εταιρίας, γίνεται αντιληπτό στον αναγνώστη πως η ασφάλιση είναι ο μοναδικός τρόπος για να προστατέψει τον εαυτό του, την οικογένειά του ή την περιουσία του, από όσα μπορούν να τον απειλήσουν. 
 
Το πρώτο τεύχος είναι αφιερωμένο εξολοκλήρου στην σύνταξη και στην αξία της αποταμίευσης και δημιουργήθηκε με την συνεισφορά έγκριτων πανεπιστημιακών, δημοσιογραφικών ομάδων, αλλά και εξειδικευμένων στο αντικείμενο Συνεργατών. 
 
Το ViSION θα εκδίδεται κάθε τρίμηνο και θα διανέμεται ηλεκτρονικά στο σύνολο του πελατολογίου της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, ενώ σε φυσική μορφή θα διατίθεται μέσω των Γραφείων των Συνεργατών της Εταιρίας.
Την έκδοση του περιοδικού, επιμελείται η Ethos Media.
 
Για να διαβάσετε το ViSION πατήστε εδώ.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE