Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

Ευρωπαϊκή Πίστη ΑΕΓΑ – Bronze Award για το app «Ασφαλιστικός Γονέας»

Σημαντική διάκριση στα Apps Awards 2015 απέσπασε η εφαρμογή της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη «Ασφαλιστικός Γονέας».

Σημαντική διάκριση στα Apps Awards 2015 απέσπασε η εφαρμογή της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη «Ασφαλιστικός Γονέας».

Πιο συγκεκριμένα, η εφαρμογή «Ασφαλιστικός Γονέας» βραβεύτηκε με το Bronze Award στην κατηγορία Best Social and Economic Development App, λόγω του κοινωνικού της χαρακτήρα, καθώς αποτελεί μια πράξη αλληλεγγύης προς την πληττόμενη από την οικονομική κρίση Ελληνική κοινωνία.

Το app Ασφαλιστικός Γονέας δεν είναι μία ακόμη free εφαρμογή, είναι η «προέκταση» ενός ασφαλιστικού προγράμματος, που παρέχεται χωρίς κόστος και που προστατεύει την οικογένεια του ασφαλισμένου στην περίπτωση που δεν θα μπορεί να εκπληρώσει το ρόλο του ως φυσικός γονέας, αν συμβεί οποιοδήποτε ατύχημα ή απώλεια ζωής από ατύχημα.

Η εφαρμογή παρέχει τη δυνατότητα στο χρήστη να ενημερωθεί για το πρόγραμμα, τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν με τα ποσοστά, τις διευθύνσεις και την ακριβή τοποθεσία τους, τις προσφορές που ισχύουν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα αλλά και real time ενημέρωση για το ποσό που έχει συγκεντρώσει.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κατεβάσουν την εφαρμογή, τόσο σε iOS όσο και σε Android συσκευές, μέσω του site www.asfalistikosgoneas.gr.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE