Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

Διπλή διάκριση στα βραβεία “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010 – 2020” 

Διπλή διάκριση απέσπασε η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. στα βραβεία θεσμός “Οι Χρυσοί Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2010 -2020”, τα οποία διεξάγονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και διοργανώνονται από την Direction Business Network.

Πιο συγκεκριμένα, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου, η Εταιρία βραβεύτηκε στην κατηγορία “Greek Business Champions”, ως μία από τις επιχειρήσεις που κατάφεραν να αυξήσουν ταυτόχρονα τον κύκλο εργασιών και τα κέρδη προ φόρων πάνω από 50%, τη 10ετία 2010 – 2020.

Η δεύτερη διάκριση αφορούσε στην κατηγορία “Solidarity Excellence”, στην οποία τιμήθηκαν επιχειρήσεις για την προσήλωσή τους στην αξία της ανθρώπινης ζωής με την αλληλεγγύη που επέδειξαν απέναντι στην κοινωνία με την εμφάνιση της Covid-19. Η Ευρωπαϊκή Πίστη, από την αρχή της πανδημίας στάθηκε μέσω ποικίλων δράσεων δίπλα στους εργαζόμενους, στους ασφαλισμένους και στο Ελληνικό κράτος.

Για την Ευρωπαϊκή Πίστη αυτή η διπλή διάκριση, αποτελεί ακόμα μία επιβράβευση για την πλήρη επίτευξη των κύριων στρατηγικών της στόχων, οι οποίοι δεν είναι άλλοι από τη συνεχή οικονομική ανάπτυξη στον κλάδο που δραστηριοποιείται, αλλά και τη σταθερή παρουσία της δίπλα στην ελληνική κοινωνία
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE