Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δελτία Τύπου

Ενημερωθείτε για όλα τα νέα της Εταιρίας

Νέα, αναβαθμισμένη εφαρμογή Car Total

Η Ευρωπαϊκή Πίστη αναβάθμισε την smartphone εφαρμογή “Car Total”, μέσω της οποίας παρέχει άμεση ανταπόκριση στην εξυπηρέτηση περιστατικών Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, οι Ασφαλισμένοι της Εταιρίας μέσω της εφαρμογής “Car Total”, μπορούν σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης να ενημερώσουν με το πάτημα ενός κουμπιού για την ακριβή τους τοποθεσία, προκειμένου να εντοπιστεί το όχημά τους και να εξυπηρετηθούν άμεσα. Με αυτόν τον τρόπο, όλα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και χωρίς αναμονή, αφού πλέον με τη νέα αυτή υπηρεσία δεν απαιτείται τηλεφωνική κλήση.

Η εφαρμογή “Car Total” είναι διαθέσιμη στα stores, τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές. Αξίζει να σημειωθεί ότι η προσθήκη των στοιχείων του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου στην εφαρμογή μπορεί να γίνει και αυτόματα, σκανάροντας απλά το QR Code που βρίσκεται πάνω στο Ασφαλιστήριο.

Παράλληλα με την αναβάθμιση της εφαρμογής, έχει τεθεί σε λειτουργία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, το “SMS Vehicle Tracking Mondial”, με το οποίο ο Ασφαλισμένος κατά τη διάρκεια εξυπηρέτησης Οδικής Βοήθειας και Φροντίδας Ατυχήματος, λαμβάνει ένα SMS με ένα link και πατώντας το μπορεί να παρακολουθεί σε πραγματικό χρόνο το όχημα βοήθειας που τον πλησιάζει για να τον εξυπηρετήσει. 

Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο και υψηλών απαιτήσεων περιβάλλον, η Ευρωπαϊκή Πίστη δεσμεύεται πως θα συνεχίσει να σχεδιάζει καινοτόμες ψηφιακές υπηρεσίες, προς όφελος των Ασφαλισμένων και των Συνεργατών της.

 
Κατεβάστε την Εφαρμογή
Car Total App
Οδική βοήθεια με το πάτημα ενός κουμπιού!
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE