Πιστωτικές κάρτες 
Τώρα μπορείτε να πληρώνετε λιγότερα ασφάλιστρα και να τα εξοφλείτε έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις! 

Μάθετε περισσότερα
Το μοντέλο εξυπηρέτησής μας 
Ο Ασφαλιστικός μας Διαμεσολαβητής είναι πάντα δίπλα σας, για να σας βοηθά και για να σας καθοδηγεί, προκειμένου να σας εξασφαλίσει αυτό που επιθυμείτε, ιδιαίτερα τη δύσκολη στιγμή που θα τον χρειαστείτε.

Μάθετε περισσότερα
Συνταξιοδοτικά Προγράμματα - Ιδιωτική Σύνταξη
ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης

Εξασφαλίστε σύνταξη στην ηλικία που επιθυμείτε
Φροντίστε τον εαυτό σας. Κανείς άλλος δεν μπορεί να το κάνει για λογαριασμό σας! Μία πράξη ευθύνης και αγάπης προς τον ίδιο σας τον εαυτό. 

Υπάρχει μια αναντίρρητη αλήθεια που περιγράφει ότι τα πολυτιμότερα αγαθά σ΄αυτόν τον κόσμο είναι τρία. Η Υγεία, η Ελευθερία και η Νεότητα. Τρία αγαθά των οποίων την πραγματική αξία την συνειδητοποιούμε μόνον όταν τα χάνουμε.

Η τρίτη ηλικία, τα γεράματα, είναι η πιο σκληρή έκφραση αυτής της αλήθειας, αφού σ΄αυτήν την ηλικία έχουμε χάσει οριστικά το ένα αγαθό, τη νεότητα, έχει κλονιστεί ή έχει αρχίσει να κλονίζεται από την φθορά του χρόνου το δεύτερο, η υγεία και από την συρροή αυτών των δυο απωλειών υπάρχει πλήρης στέρηση ή έστω σημαντική μείωση του τρίτου αγαθού, της ελευθερίας. 

Η ύπαρξη ενός σταθερού, μηνιαίου εισοδήματος, μιας ιδιωτικής σύνταξης, που θα καλύπτει όλες τις τρέχουσες ανάγκες, σ΄ αυτήν την μεγάλη περίοδο ζωής, στην διάρκεια της οποίας κάθε άνθρωπος, πέραν της απώλειας αυτών αγαθών, βρίσκεται σε φυσική αδυναμία να παράγει το απαραίτητο εισόδημα για να ζήσει, προβάλλει και είναι η πιο σπουδαία λύση για να γίνουν τα γεράματα λιγότερο σκληρά. 

Λύση που σας προσφέρει μόνο η Ευρωπαϊκή Πίστη με το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης.

 
Περισσότερα
Λόγοι για να το αποκτήσετε

Εξασφαλίζετε το επίπεδο ποιότητας ζωής που επιθυμείτε, στη δύσκολη περίοδο της τρίτης ηλικίας.

Η ηλικία έναρξης της συνταξιοδότησης, επιλέγεται από εσάς και δεν αλλάζει ούτε επιβάλλεται όπως συμβαίνει με το Δημόσιο σύστημα. Επιπλέον, η σύνταξη είναι αφορολόγητη και δεν επηρεάζεται από κρατικές παρεμβάσεις.

Η επένδυση είναι θεσμικά εξασφαλισμένη με εγγυημένο επιτόκιο, το οποίο μπορεί να προσαυξηθεί από εσάς με δυνατότητα που σας παρέχει αποκλειστικά η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Δεν έχει κόστος καθώς λειτουργεί με τη μέθοδο της συνταξιοδοτικής αποταμίευσης σε προσωπικό λογαριασμό σας.

Σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας πριν τη συνταξιοδότηση, παύουν οι καταβολές των ασφαλίστρων και η σύνταξη καταβάλλεται στο ακέραιο χωρίς καμία άλλη υποχρέωσή σας.

Σε περίπτωση απώλειας ζωής πριν την ημερομηνία συνταξιοδότησης, τα ποσά των αποταμιεύσεων δεν χάνονται καθώς επιστρέφονται στην οικογένειά σας.

Το Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης δεν αποτρέπει την … έλευση των γηρατειών! Αποτρέπει τις οικονομικές συνέπειες από την αναπόφευκτη έλευσή τους και καλύπτει την ανάγκη επιβίωσης σε αυτή την δύσκολη ηλικία.
Περισσότερα
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΑΣ
Είμαι
χρονών
και όταν γίνω
χρονών
θέλω να αρχίσω να λαμβάνω μηνιαία σύνταξη ύψους €
ή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
1
Λύστε όλες τις απορίες σας.
2
Βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.
3
Αποκτήστε το συμβόλαιό σας.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ
Ηλικία:
{{currentAge}} χρονών
Ηλικία Συνταξιοδότησης:
στα {{insuranceAge}}
Μηνιαία Σύνταξη:
{{amountToGet}} € (εναλλακτικά, μπορείτε να εισπράξετε εφάπαξ το ποσό των {{amountToGetAlternative}} €)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Το ασφάλιστρό σας διαμορφώνεται
Από {{estimationPrice}} /Μήνα
Υπολογίστε τη Σύνταξη που θέλετε να λαμβάνετε, με βάση το ποσό που έχετε τη δυνατότητα να καταβάλετε σήμερα. Σκοπός ενός Συνταξιοδοτικού προγράμματος, είναι να σας εξασφαλίσει συμπληρωματική Σύνταξη. 
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΙΡΙAΖΕΙ
Είμαι
χρονών
και όταν γίνω
χρονών
θέλω να μου καταβάλλεται μηνιαία το ποσό των €
ή
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
1
Λύστε όλες τις απορίες σας.
2
Βρείτε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει.
3
Αποκτήστε το συμβόλαιό σας.
ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ
Ηλικία:
{{currentAge}} χρονών
Έναρξη Σύνταξης:
στα {{insuranceAge}}
Σύνταξη:
{{amountToGet}} € (εναλλακτικά, μπορείτε να εισπράξετε εφάπαξ το ποσό των {{amountToGetAlternative}} €)
ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ
Το ασφάλιστρό σας διαμορφώνεται
Από {{estimationPrice}} /Μήνα
Υπολογίστε τη Σύνταξη που επιθυμείτε να λαμβάνετε, με βάση το ποσό που έχετε τη δυνατότητα να καταβάλετε σήμερα. Σκοπός ενός Συνταξιοδοτικού προγράμματος, είναι να σας εξασφαλίσει ένα συμπληρωματικό ποσό εισοδήματος. 
Επικοινωνήστε μαζί μας
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 
  • 1
  • 2
ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ 48 ΩΡΕΣ
Μάθετε περισσότερα συμπληρώνοντας τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας. 
Το αίτημά σας έχει ληφθεί
Σας ευχαριστούμε!
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το Συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα

Καίρια και λογικά ερωτήματα απασχολούν πάντα τον υποψήφιο πελάτη ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος. Τι πρέπει να προσέξει κανείς;

Τι εισφορές απαιτούνται;

Με βασικό στόχο τον οικονομικό προγραμματισμό σας, η σταθερότητα και το ύψος των εισφορών αποτελούν τους σημαντικότερους παράγοντες για την επιτυχή ολοκλήρωση ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος. Έτσι, μπορείτε να κινείστε βάσει συγκεκριμένου πλάνου, χωρίς μεταβολές και «εκπλήξεις» στο ποσό που έχετε συμφωνήσει να καταβάλλετε.

Πότε θα συνταξιοδοτηθείτε;

Την ώρα που στη δημόσια συνταξιοδότηση τα όρια ηλικίας μπορούν να μεταβληθούν, λόγω δημοσιονομικών και δημογραφικών παραγόντων, στην ιδιωτική ασφάλιση η ελεύθερη επιλογή ηλικίας συνταξιοδότησης αποτελεί την ειδοποιό διαφορά. Τα ιδιωτικά συνταξιοδοτικά προγράμματα σας δίνουν τη δυνατότητα να προγραμματίσετε οι ίδιοι το πότε θα συνταξιοδοτηθείτε, με την ηλικία συνταξιοδότησής σας να παραμένει αμετάβλητη.

Πώς θα σχεδιάσετε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα στα μέτρα σας;

«Κλειδί» για έναν προσεκτικό σχεδιασμό αποτελεί η εισοδηματική αναλογική, βάσει της οποίας διαμορφώνεται το ποσό της σύνταξης και των εισφορών. Υπό αυτό το πρίσμα, το πρόγραμμα διατηρείται βιώσιμο, ελαχιστοποιώντας έτσι τις πιθανότητες οικονομικού εκτροχιασμού στο μέλλον. Για παράδειγμα, ο καθορισμός του ποσού της ιδιωτικής σύνταξης, θα πρέπει να κυμαίνεται ιδανικά στο 20% του μηνιαίου εισοδήματος, ενώ οι εισφορές για την εξασφάλιση του ποσού αυτού δεν θα πρέπει να ξεπερνούν το 8% του μηνιαίου εισοδήματος.

Θα μπορέσετε να λάβετε εφάπαξ;

Πριν τη λήξη του συνταξιοδοτικού προγράμματος, διατηρείτε το δικαίωμα ρευστοποίησης του αποταμιευτικού λογαριασμού ανά πάσα στιγμή. Στη λήξη του προγράμματος, μπορείτε να λάβετε το συμφωνηθέν ποσό είτε εφάπαξ είτε ως μηνιαία ισόβια παροχή.

Είναι φερέγγυες οι ασφαλιστικές εταιρίες για την επιλογή ενός συνταξιοδοτικού προγράμματος;

Το πλαίσιο λειτουργίας των ασφαλιστικών εταιριών είναι πλέον αυστηρότερο, γεγονός που αποτελεί επιπλέον εγγύηση για τη διασφάλιση των συμφερόντων σας. Οι ασφαλιστικές εταιρίες υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους από την Εποπτεύουσα Αρχή (Τράπεζα της Ελλάδος), ενώ είναι υποχρεωμένες, βάσει του νέου τρόπου υπολογισμού της Φερεγγυότητας των ασφαλιστικών εταιριών σε ευρωπαϊκό επίπεδο (Solvency ΙΙ), να δημοσιοποιούν ετήσιες εκθέσεις με τους οικονομικούς τους δείκτες. Επιπροσθέτως, η ίδρυση του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ιδιωτικής Ασφάλισης Ζωής έχει ως στόχο την κάλυψή σας είτε με την εύρεση ανάδοχης ασφαλιστικής εταιρίας, σε περίπτωση ανάκλησης της άδειας λειτουργίας της ασφαλιστικής εταιρίας στην οποία είστε ασφαλισμένοι, είτε αποζημιώνοντάς σας μέχρι του ποσού των 30.000 ευρώ.

Ποιες κατηγορίες προγραμμάτων υπάρχουν;

Υπάρχουν δύο βασικές κατηγορίες συνταξιοδοτικών προγραμμάτων:

  • Τα κλασικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, που στο σύνολό τους παρέχουν εγγυημένες ανταγωνιστικές αποδόσεις, υψηλότερες από αυτές των τραπεζών και ανεξάρτητα από το ύψος των ασφαλίστρων (μικρό ή μεγάλο) που θα επιλέξετε.
  • Τα Unit Linked συνταξιοδοτικά προγράμματα, όπου σύμφωνα με το επενδυτικό σας προφίλ μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επένδυσης των ασφαλίστρων σας από μια ευρεία γκάμα χρηματοοικονομικών μέσων (μετοχές, ομόλογα κ.α.), χωρίς εγγυημένη απόδοση, αλλά με δυνατότητα να πετύχετε μεγαλύτερες αποδόσεις διαχρονικά.

Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην τελική σύνταξη που θα λάβετε;

Σε καμία περίπτωση. Γνωρίζετε από την αρχή της σύναψης του συνταξιοδοτικού συμβολαίου σας το ποσό της σύνταξής σας, το οποίο παραμένει αμείωτο καθ’ όλη τη διάρκεια της συνταξιοδότησής σας.

Υπάρχουν καθυστερήσεις στην καταβολή της σύνταξης; Θα συνταξιοδοτηθείτε άμεσα;

Η ασφαλιστική εταιρία οφείλει να σας ενημερώσει λίγο πριν τη λήξη του συμβολαίου σας προκειμένου να αποφασίσετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να σας καταβληθεί η σύνταξη. Η διαδικασία συνταξιοδότησης ξεκινά τον επόμενο μήνα από τη λήξη του συμβολαίου, σε αντίθεση με το Δημόσιο, στο οποίο η διαδικασία συνταξιοδότησής σας μπορεί να διαρκέσει έως και 3 έτη.

Η Σύνταξή σας πλέον, είναι αποκλειστικά δικό σας θέμα.
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ
ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΝΕΣ 
MONDIAL ASSISTANCE
INTERPARTNER ASSISTANCE