Ασφάλεια Αυτοκινήτου

 

Σας ενδιαφέρει

On Line Αυτοκίνητο

Επιλέξτε τις καλύψεις που εσείς επιθυμείτε, γρήγορα και απλά σε 3 μόλις βήματα....

 
On Line Αυτοκίνητο
 
 
 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 
 

Αν συμβεί ατύχημα

App Οδικής Βοήθειας Car Total
Κατεβάστε την εφαρμογή σκανάροντας τον κωδικό QR και εξασφαλίστε την ενεργοποίηση της Φροντίδας Ατυχήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης.

                    

Χρήσιμα Τηλέφωνα
• Φροντίδα Ατυχήματος                   1137
• Οδική - Ταξιδιωτική Βοήθεια        1137
• Πραγματογνώμονας         210 8119700
  (Δευτ. - Παρ. 08:30 - 18:00)
     


Τι πρέπει να κάνετε

 
Ασφαλεια Αυτοκινητου

Δεν έχει σημασία σε ποια περιοχή της Ελλάδας μένετε ή πόσο συχνά χρησιμοποιείτε το αυτοκίνητό σας.
Σημασία έχει ότι πρέπει πάντα να αισθάνεστε ασφαλείς και να νοιώθετε σιγουριά για την επιλογή της ασφαλιστικής σας εταιρίας.
Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή στις ασφάλειες αυτοκινήτων.
Το ιστορικό της οδήγησής σας, η ηλικία σας, ο τύπος του αυτοκινήτου σας, η έδρα του οχήματός σας, οι καλύψεις που επιθυμείτε είναι μερικοί από αυτούς.
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη, όποια κι αν είναι η ανάγκη σας, είμαστε δίπλα σας για να σας προτείνουμε υπεύθυνα το πρόγραμμα ασφάλειας αυτοκινήτου που ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.
Με τις ασφάλειες αυτοκινήτου της Ευρωπαϊκής Πίστης εξασφαλίζετε ολοκληρωμένη κάλυψη για το αυτοκίνητό σας.
Θραύση κρυστάλλων, κλοπή, φωτιά, χαλάζι είναι μερικές μόνο από τις καλύψεις που προστατεύουν το αυτοκίνητό σας από κάθε πιθανό κίνδυνο αλλά και κυρίως την ευθύνη σας έναντι τρίτων.

Επιπρόσθετα, φροντίζοντας για την άμεση εξυπηρέτησή σας, σας παρέχουμε δωρεάν την εφαρμογή Οδικής Βοήθειας Car Total, η οποία σας εξασφαλίζει με το πάτημα ενός κουμπιού την ενεργοποίηση της Φροντίδας Ατυχήματος σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή της Οδικής Βοήθειας (εφόσον παρέχεται) σε περίπτωση μηχανικής βλάβης.

Κατεβάστε την εφαρμογή σκανάροντας τον κωδικό QR. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε όλους τους κατόχους συσκευών smartphone, ios και android.
         
Υπολογίστε τα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας ή αγοράστε online την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο δεξιά, με ένα από τα τρία προγράμματα που σας προτείνουμε, επιλέγοντας τις καλύψεις που εσείς επιθυμείτε, γρήγορα και απλά σε 3 μόλις βήματα και οδηγείστε με ασφάλεια.
 

Μπορείτε επίσης να δείτε τα Έγγραφα Πληροφοριών Προϊόντος (IPID), τα οποία περιέχουν την περίληψη του ασφαλιστικού προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Στόχος ενός Εγγράφου Βασικών πληροφοριών, είναι να σας παρέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε αντίστοιχα προϊόντα προκειμένου να καταλήξετε στην πιο κατάλληλη για εσάς απόφαση.
Εναλλακτικά εάν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα ασφάλειας αυτοκινήτου, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Θα με ενδιέφερε

   
 Συμπληρώστε το όνομά σας. 
   
   
 Συμπληρώστε το Επώνυμο 
   
   
 συμπληρώστε το Τηλέφωνο (αριθμός) 
   
   
 Συμπληρώστε το κινητό 
   
   
 Συμπληρώστε σωστά το e-mail 
   
   
 Παρακαλούμε αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας. 
   

* Υποχρεωτικά πεδία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 12 μήνες. Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός σας, να διαβιβαστούν σε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της Εταιρίας

top