Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.europaikipisti.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να πληροφορηθείτε σχετικά με την πολιτική των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

Online Ασφάλεια αυτοκινήτου

 

Οnline ασφάλιση

3 λόγοι για να επιλέξετε την online ασφάλιση στην Ευρωπαϊκή Πίστη:


 Φερεγγυότητα εταιρίας

 Τιμή αγοράς
 Ευχέρεια πρόσβασης αγοράς

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 
 

Αν συμβεί ατύχημα

App Οδικής Βοήθειας Car Total
Κατεβάστε την εφαρμογή σκανάροντας τον κωδικό QR και εξασφαλίστε την ενεργοποίηση της Φροντίδας Ατυχήματος σε περίπτωση ατυχήματος ή μηχανικής βλάβης.

                    

Χρήσιμα Τηλέφωνα
• Φροντίδα Ατυχήματος                   1137
• Οδική - Ταξιδιωτική Βοήθεια        1137
• Πραγματογνώμονας         210 8119700
  (Δευτ. - Παρ. 08:30 - 18:00)
     


Τι πρέπει να κάνετε

 
 

Security info

Διαφυλάσσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.

 

Σύστημα ολοκληρωμένης ασφάλισης αυτοκινήτου online


Αν οδηγείτε αυτοκίνητο, δεν έχει σημασία πόσο συχνά το χρησιμοποιείτε ή πόσο παλιό είναι. Σημασία έχει ότι πρέπει εσείς και το αυτοκίνητό σας να είστε ασφαλισμένοι από κάθε πιθανό κίνδυνο.
Στην Ευρωπαϊκή Πίστη σας παρέχουμε οικονομική ασφάλεια με πλήρη κάλυψη όχι μόνο για τις ζημιές που μπορεί να προκληθούν σε τρίτους, αλλά και για εσάς και τους συνεπιβάτες σας, με ολοκληρωμένα προγράμματα για την αποκατάσταση ζημιών από κάθε πιθανό κίνδυνο όπως φωτιά, κλοπή, φυσικά φαινόμενα, θραύση κρυστάλλων και άλλα.
Αποκτήστε και εσείς online οικονομική ασφάλεια για το αυτοκίνητο σας με ένα από τα προγράμματα που σας προτείνουμε, επιλέγοντας τις καλύψεις που εσείς επιθυμείτε, γρήγορα και απλά σε 3 βήματα.

Αν έχετε ήδη ασφαλισμένο το όχημά σας στην Ευρωπαϊκή Πίστη, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας ασφαλιστή, ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

top