Δελτία Τύπου

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε έμπειρο Στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς

Στην Ευρωπαϊκή Πίστη προσχώρησε πρόσφατα ένα ακόμη έμπειρο στέλεχος της Ασφαλιστικής Αγοράς. Πρόκειται για τον κύριο Χρήστο Γαληρόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του Διευθυντή Καταστήματος με έδρα τη Λαμία και δραστηριότητα στη Στερεά Ελλάδα και στη Θεσσαλία.

Ο κύριος Γαληρόπουλος έχει πολυετή εμπειρία στον ασφαλιστικό χώρο, καθώς η ασφαλιστική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το έτος 1989. Στόχος της εταιρίας, με τη συγκεκριμένη συνεργασία, είναι η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της εταιρίας στην Κεντρική Ελλάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο πρώτο 3μηνο του 2015 έχουν προσχωρήσει στην εταιρία 192 νέοι συνεργάτες με το σύνολο των Ασφαλιστικών Συμβούλων που συνεργάζονται με την Ευρωπαϊκή Πίστη να ανέρχεται πλέον στις 5000.

Βασικά κριτήρια, μεταξύ άλλων, για την προσχώρηση στην Ευρωπαϊκή Πίστη είναι ότι η εταιρία είναι 100% Ελληνική, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, με μηδενικό τραπεζικό δανεισμό, με σταθερή Διοίκηση, φιλοσοφία, πολιτικές και αρχές, με αντίληψη service τόσο ως προς το δίκτυο πωλήσεων όσο και ως προς τους ασφαλισμένους και με ισχυρά οικονομικά μεγέθη.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρία, στη χρήση 2014, σημείωσε αύξηση όλων των οικονομικών της μεγεθών με τα προ φόρων κέρδη να διαμορφώνονται στα 15,1 εκ. ευρώ, αυξημένα κατά 12,7% σε σχέση με το προηγούμενο έτος.

top