Δελτία Τύπου

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο έλεγχος για το ISO 9001:2015

Η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α. ολοκλήρωσε για ακόμη μία χρονιά με απόλυτη επιτυχία τον απαιτούμενο έλεγχο αναφορικά με το πρότυπο ISO 9001:2015, στο πλαίσιο της ετήσιας επιθεώρησής της, από τον αναγνωρισμένο φορέα TÜV NORD.

Η πιστοποίηση με το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ISO 9001:2015, αφορά στο Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας που εφαρμόζει η Εταιρία στον τομέα του σχεδιασμού και της παροχής των ασφαλιστικών υπηρεσιών της και είναι απόλυτα εναρμονισμένο με τη φιλοσοφία της, η οποία επικεντρώνεται στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και στην πλήρη ικανοποίηση των πελατών της.

Η Εταιρία, με την επιτυχή ολοκλήρωση της προβλεπόμενης διαδικασίας επιτήρησης, πετυχαίνει μεταξύ άλλων τα εξής:
  • Ενισχύει την φήμη της, εξασφαλίζοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της.
  • Μειώνει το παραγωγικό κόστος, μέσω της βελτιστοποίησης διαχείρισης των πόρων και του χρόνου.
  • Βελτιώνει την ευαισθητοποίηση των εργαζομένων στη διαχείριση ποιότητας.
  • Αυξάνει την ικανοποίηση των πελατών.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι παρά την τριετή χρονική περίοδο που είχε στη διάθεσή της η Ευρωπαϊκή Πίστη για τη μετάβαση από το παλαιό πρότυπο ISO 9001:2008, στο αναθεωρημένο ISO 9001:2015, η Εταιρία είχε ήδη εφαρμόσει από το 2016 τα νέα, αυστηρότερα κριτήρια του ISO 9001:2015, με αποτέλεσμα την άμεση μετάβασή της στο νέο πρότυπο.

Τέλος, η Ευρωπαϊκή Πίστη Α.Ε.Γ.Α., είναι η πρώτη Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρία που από το 2002 εφαρμόζει το πρότυπο ISO, για το σύνολο των υπηρεσιών της.