Τα cookies είναι σημαντικά για την εύρυθμη λειτουργία του www.europaikipisti.gr και για την βελτίωση της online εμπειρίας σας. Πατήστε «Αποδοχή» για να συνεχίσετε ή επιλέξτε «Περισσότερες πληροφορίες» για να πληροφορηθείτε σχετικά με την πολιτική των cookies. Περισσότερες πληροφορίες

Επενδυτικά Προγράμματα

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 


Τα επενδυτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης σας παρέχουν, ανάλογα με το επενδυτικό προφίλ σας, τη δυνατότητα δημιουργίας κεφαλαίου και διακρίνονται για την ευελιξία τους, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αλλάζετε την επενδυτική στρατηγική σας οποτεδήποτε το επιθυμείτε και καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος του ασφαλιστηρίου συμβολαίου σας.
Επιπρόσθετα, σας παρέχουν κάλυψη σε περίπτωση απώλειας ζωής σας.

Πατώντας τους κάτωθι συνδέσμους, μπορείτε να δείτε το Γενικό Έγγραφο Βασικών Πληροφοριών (KID) όπως προβλέπεται από τον Κανονισμό (Ε.Ε.) 1286/2014 για κάθε ένα από τα προγράμματα που σας ενδιαφέρει.
Επιπρόσθετα, στους ακόλουθους συνδέσμους, μπορείτε να δείτε τα Αμοιβαία Κεφάλαια της Ευρωπαϊκή Πίστη Asset Management Α.Ε.Δ.Α.Κ. με τα οποία είναι συνδεδεμένα τα ανωτέρω προγράμματα:
Σημείωση: Τα Αμοιβαία Κεφάλαια δεν έχουν εγγυημένη απόδοση και οι προηγούμενες αποδόσεις δε διασφαλίζουν τις μελλοντικές, γιατί η αξία των μεριδίων υπόκειται σε αυξομειώσεις των τιμών στην χρηματοοικονομική αγορά.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα επενδυτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Πίστης συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.
   
  
   

Θα με ενδιέφερε

   
 Συμπληρώστε το όνομά σας. 
   
   
 Συμπληρώστε το Επώνυμο 
   
   
 Επιλέξτε πόλη. 
   
   
 συμπληρώστε το Τηλέφωνο (αριθμός) 
   
   
 Συμπληρώστε το κινητό 
   
   
 Συμπληρώστε σωστά το e-mail 
   
   
 Παρακαλούμε επιλέξτε μια από τις δύο απαντήσεις 
   

* Υποχρεωτικά πεδία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον, δε θα τα διαβιβάσει σε τρίτους και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 30 ημέρες.

top