Ασφάλειες Οικονομικής Απώλειας

 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 
Οικονομικη Απωλεια

Οι ασφάλειες οικονομικής απώλειας δημιουργήθηκαν προκειμένου να παρέχουν συμπληρωματική προστασία στην επιχείρηση σε περίπτωση που συμβεί υλική ζημιά (φωτιά, πλημμύρα, σεισμός κ.α.) στο κτίριο ή / και το περιεχόμενο.
Οι συνήθεις καλύψεις αφορούν στην απώλεια εισοδήματος, στην απώλεια κερδών, στην απώλεια μισθωμάτων, καθώς επίσης και στα λειτουργικά έξοδα (τόκοι, μισθοί, αποζημιώσεις απολυομένων υπαλλήλων κ.α.), για όσο χρόνο μια επιχείρηση ή ένα ακίνητο που υπέστη ζημιά, χρειαστεί να επισκευάσει τις ζημιές αυτές, να ξαναλειτουργήσει η επιχείρηση ή να χρησιμοποιηθεί το ακίνητο.

Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα οικονομικής απώλειας της Ευρωπαϊκής Πίστης, συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Θα με ενδιέφερε

   
 Επιλέξτε τον τύπο της επιχείρησής σας 
   
(μέγιστος αριθμός χαρακτήρων 2.000)
   
 Συμπληρώστε την περιγραφή του προς ασφάλιση αντικειμένου 
   
   
 Συμπληρώστε την Επωνυμία Εταιρίας 
   
   
 Συμπληρώστε διεύθυνση 
   
   
 συμπληρώστε το Τηλέφωνο (αριθμός) 
   
   
 Συμπληρώστε το κινητό 
   
   
 Συμπληρώστε σωστά το e-mail 
   
   
 Παρακαλούμε αντιγράψτε τον κωδικό ασφαλείας. 
   

* Υποχρεωτικά πεδία

Η Ευρωπαϊκή Πίστη θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για το σκοπό της επικοινωνίας και ενημέρωσής σας για το ασφαλιστικό πρόγραμμα που έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον και θα τα διατηρήσει στη βάση δεδομένων της για 12 μήνες. Τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του αιτήματός σας, να διαβιβαστούν σε Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή της Εταιρίας

top