Ασφάλιση Σπιτιού Online

 

Οnline ασφάλιση

3 λόγοι για να επιλέξετε την online ασφάλιση στην Ευρωπαϊκή Πίστη:


 Φερεγγυότητα εταιρίας

 Τιμή αγοράς
 Ευχέρεια πρόσβασης αγοράς

 
 

Εξυπηρέτηση Πελατών

210 8119670

Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–18:00

 
 

Security info

Διαφυλάσσουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας στοιχείων.

 

Σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας κατοικίας

Η ανάγκη προστασίας των κόπων μιας ολόκληρης ίσως ζωής, που με μια λέξη ονομάζεται περιουσία αποτελεί – πρέπει να αποτελεί – πρώτη προτεραιότητα κάθε ανθρώπου.
Η Ευρωπαϊκή Πίστη, σας δίνει τη δυνατότητα να την εξασφαλίσετε!

Για την προστασία & ασφάλεια της κατοικίας σας από φυσικούς και όχι μόνο κινδύνους, έχετε το σύστημα ολοκληρωμένης προστασίας κατοικίας Safe Home.
H online ασφάλεια σπιτιού
Safe Home της Ευρωπαϊκής Πίστης, σας εξασφαλίζει ένα πλήθος καλύψεων, τόσο για το κτίριο όσο και για το περιεχόμενο της κατοικίας σας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν προστασία από φωτιά, πλημμύρα, κλοπή, καιρικά φαινόμενα, βραχυκύκλωμα ηλεκτρικών πινάκων, τρομοκρατικές ενέργειες, σεισμό.

Επιπλέον σας παρέχεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σας έως και σε 12 άτοκες μηνιαίες δόσεις μέσω της πιστωτικής κάρτας Ευρωπαϊκή Πίστη LifeCard Visa, αλλά και η δυνατότητα να μειώσετε τα ασφάλιστρά σας τόσο ώστε να πληρώνετε μόνο €1, μέσω του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας, που σας παρέχεται εντελώς δωρεάν.

Μπορείτε επίσης να δείτε τα Έγγραφα Πληροφοριών Προϊόντος (IPID), τα οποία περιέχουν την περίληψη του ασφαλιστικού προϊόντος που σας ενδιαφέρει. Στόχος ενός Εγγράφου Βασικών πληροφοριών, είναι να σας παρέχει όλες τις αναγκαίες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε αντίστοιχα προϊόντα προκειμένου να καταλήξετε στην πιο κατάλληλη για εσάς απόφαση. 

Υπολογισμός Ασφαλίστρων

top